0-800-33-96-57 ⠀⠀ДЗВІНКИ БЕЗКОШТОВНО ПО УКРАЇНІ
Порівняння
Добавьте товары для сравнения
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Пляжні рушники

Сортування:
спочатку нові за популярністю спочатку дешевше за назвою

Пляжні рушники - це круті Селфі в твоїй стрічці!

Модні, яскраві рушники для лежаків - невід'ємна частина відпустки на морі!
Новинки! - круглі рушники для пляжу - Ап! - і ти в тренді! Швидше в Edem-Textile.com.ua!

Ось одне таке словосполучення переносить думками на берег моря, на золотий пляж. Які для цього варто підібрати рушники? Щоб були і гарними, і вологу вбирали відмінно. Наш магазин пляжних рушників, допоможе в цьому виборі. Намагаючись зробити правильний вибір і довго не чекати замовлення, в основному споживач в пошуку, вводить звичайну фразу: «Купити пляжний рушник Україна». Однозначно отримує масу пропозицій, які в тій чи іншій мірі підходять для вирішення питання.

Яскравий відпочинок з пляжним рушником

На що потрібно звернути увагу, вибираючи пляжний рушник

Зовсім не варто вибирати пляжний рушник навмання. Обов'язково потрібно звертати свою увагу на наступні показники:

  • він повинен бути гігроскопічним, іншими словами добре вбирати вологу і віддавати її навколишньому середовищу;
  • тканина виробу має бути м'якою і приємною до тіла;
  • малюнок обов'язково повинен бути нанесений стійкими фарбами, щоб він не полиняв від води і швидко не вигорів на сонці;
  • бажано, щоб виріб був виготовлений з натуральних тканин, це забезпечить їм міцність і довговічність;
  • ворс не повинен перевищувати 3 мм, інакше він буде довше сохнути і зачіпатися на пляжі за що завгодно.

Слід також знати, що оптимальна довжина виробу, яка буде просто ідеальною повинна бути ⅔ зросту людини.

Гарні пляжні рушники

Потрапляючи до нас на сторінку каталогу, в розділ рушників, ви отримаєте саме те, що шукали, швидку доставку, відмінну якість і шикарну річ. Дуже важливо знати, що наші вироби не вилиняють після багаторазового прання, не вигорять на сонці, тому будуть радувати Вас яскравими фарбами, не один похід на пляж. Завдяки натуральним тканинам, висихають швидко, що дуже зручно!

Махрові пляжні рушники виробляються в основному з велюрової тканини. Це чудове практичне полотно, яке дуже стійке у використанні, і залишається яскравим і пухнастим протягом тривалого терміну служби.

Пляжні рушники з бавовни

Згідно ціни, на якій Ви зупинилися, купити пляжний рушник в інтернет магазині недорого, простіше простого. Всі вони розрізняються як формою, так і розміром, є оформлені в приглушені кольори, є більш яскраві відтінки. Що важливо, вони всі легкі, навіть не дивлячись на товщину махри, рушники відрізняються невеликою вагою. Що зручно для носіння на пляж. Багато варіантів рушників на нашому сайті, представлені в яскравій упаковці, яка підійде для оформлення подарунка.

Ефектний пляжний рушник

Широкий і барвистий асортимент

Можна купити пляжний рушник з малюнком і без нього. Вибір величезний, пляжний рушник для шезлонга, буде великого розміру, м'який за текстурою і зручний в застосуванні. Вдалі варіанти, з логотипами відомих брендів, малюнками ковбоїв, логотипами футбольних команд і просто яскравими сердечками. Малюнки на будь-який смак і колір. Прекрасний вибір гарний пляжний рушник з дельфінами. Такі потрібні речі, додадуть гарного настрою і закріплять позитивні емоції від відпочинку.

Різноманітні пляжні рушники

У нас також є багато барвистих і яскравих дитячих пляжних рушників, завдяки яким відпочинок на пляжі Вашої дитини стане ще веселішим, адже на них зображені улюблені персонажі мультфільмів.

Особливу увагу Вам також слід звернути на наші дитячі пончо для пляжу. Вони відповідають всім вищевказаним вимогам. А крім цього ще й дуже зручні, оскільки не будуть зісковзувати з плечей дитини. І вона зможе спокійно гратися на пляжі. До того ж пончо захистить голівку малюка від сонячного удару, а плечі від нещадних сонячних променів. Коли ж малюк накупається, то м'який матеріал виробу вбере вологу і зігріє дитину.

Гарні дитячі пончо

Виробниками рушників, представлених на сайті, є Туреччина і Китай. Якість не підлягає сумніву, оскільки клієнти, які обрали нас одного разу, повертаються за покупками до нас знову і знову. Звертайтеся за консультацією до наших фахівців, вони підкажуть Вам і допоможуть зробити правильний вибір!

Вгору
,